LPG medical

Lumbago, išias, kila, bolečine v spodnjem delu hrbta ...
Kadar bolečine v hrbtu ne zdravimo, v starosti moti kakovost življenja. Bolečine v hrbtu imajo številne vzroke in se lahko s časoma poslabšajo. Stres, prekomerna teža, slaba drža na delovnem mestu in doma, delo pred računalnikom, so način življenja, ki prispeva k bolečinam v hrbtu. Zato je takšno bolečino potrebno lajšati in zdraviti. Medicinska tehnika endermologie (ki ijo izvaja usposobljeni strokovnjak) mobilizira tkiva in spodbuja krožne izmenjave, da se razbremenijo napetosti in zmanjšajo togost. To prijetno in naravno zdravljenje obnavlja skupno mobilnost in znatno zmanjša bolečino.

Nosečnost – pred in po porodu …
Rojstvo otroka se pogosto šteje za blažen čas v ženskem življenju, vendar pa kljub veselju biti mama, nosečnost in porod otroka vplivata na telo in tega ne gre jemati zlahka. PRED in MED NOSEČNOSTJO
Ker z LPG endermologie delujemo 100% naravno je tretma več kot primeren in učinkovit pri tretiranju težkih nog v nosečnosti in proti zadrževanju vode. LPG spodbuja vensko in limfno kroženje, ki aktivira izločanje vode iz telesa in pripomore k takojšnjemu boljšemu počutju. PO NOSEČNOSTI
Različne nastavitve LPG obdelovalne glave sproščajo lokalizirano maščobo, celo najbolj odporno na telesno vadbo in prehrano. Lpg endormologie, poleg svojega delovanja na hujšanje, spodbuja tudi naravno proizvodnjo kolagena in elastina, zgladi celulit in učvrščuje kožo. Vsekakor pa pomaga, da čimprej pridete do svoje konfekcijske številke pred porodom. Da bi lahko uživali v LPG tretmajih, počakajte na dva redna cikla menstruacije po porodu.

Brazgotine
Brazgotine zaradi vreznin po operaciji, opekline…
Po operaciji, opeklini ali kakršnikoli drugi travmi, ki povzroča brazgotine, se rana pozdravi s pospeševanjem tvorbe kolagena. Če ne naredimo ničesar, lahko naravni proces ustavi dejansko pregrado znotraj kože. Poleg njenega grdega videza, lahko brazgotina povzroči tudi funkcionalne težave, na primer: omejeno gibanje, povzročanje bolečine ali motenje delovanja nekaterih organov. Medicinska endermologie tehnika stimulira naravno proizvodnjo kolagena in elastina, ki izboljša proces zdravljenja, olajša bolečino in obnovi mobilnost ter preprečuje potrebo po dodatnih operacijah.

Menopavza
Sproži vrsto fizioloških procesov (vročin, vrtoglavica, nočno znojenje, težave s uhajanjem urina, itd.) in psiholoških sprememb (anksioznost, težave s spanjem ali koncentracijo, nihanje razpoloženja, ipd., ki prizadenejo ženske v različni meri in lahko motijo kakovost življenja. Poleg glavnih simptomov, se poveča tudi tveganje za nastanek kardiovaskularnih bolezni, kosti postanejo bolj krhke, večje je tveganje za osteoporozo. Koža postaja vse bolj obremenjena, mišična masa se zmanjša (sarkopenija) in kopiči se maščoba. Medicinska endermologija pomaga zmanjšati določene učinke menopavze. Stimulacija, ki jo izvajamo na površini kože, prebudi celice (adipocite), da sprostijo trdovratno, lokalizirano maščobo in zmanjšajo videz pomarančne kože. Istočasno medicinska endermologija pomaga pri odpravi strupov iz telesa, ter izboljša počutje.

EndermoliftEndermoliftEndermolift