Lipomasaža

Je povsem nekirurška rešitev za trdovratno maščobo, celulit in povešeno kožo. Lipomasažo je najbolje kombinirati skupaj s telesno vadbo in zdravo prehrano, saj tako dosežemo najboljše rezultate. Lipomasaža aktivira receptorje maščobnih celic in v njih sproži sproščanje maščob. Zraven tega spodbuja še krepitev tkiva, raztaplja nakopičeno maščobo, zgladi jamice v koži in spodbuja izmenjavo tekočin.
 
Lipomasažo izvajamo z LPG aparatom Cellu M6 endermolab 2i. Masažo lahko izvaja le strokovno usposobljen terapevt, ki klinično potrjeno metodo lipomasaže prilagodi vašim individualnim potrebam. Terapija traja cca. 35 min. Za preoblikovanje telesa je potrebno 12-15 tretmajev.

Bistvo hujšanja z lipomasažo je predvsem v dejstvu, da lahko shujšate le v določen del telesa, kar pomeni, da vsi ostali deli ostanejo isti. Za razliko od normalnega hujšanja, kjer se pomanjšajo tudi tisti deli, ki sploh niso bili problematični.

Lipomasaže se poslužujejo tudi številni moški, saj jim pomaga pri odstranjevanju odvečne maščobe na bokih, maščobnih oblog na trebuhu in tudi pri preveč ohlapnem prsnem košu. Lipomasaža tako tudi moškemu pomaga pri hujšanju in pri učvrstitvi telesa.

Lipomasaža