Spoštovani


Nekoč so ljudje v nekaj letih sprejeli toliko odločitev, kolikor jih sedaj sprejmemo v enem samem dnevu, ko se soočimo z veliko več novostmi, problemi, čustvenimi odzivi, zaužijemo več hrane, vdihnemo več strupov …
A naše telo se še ni prilagodilo temu sodobnemu tempu. In hitro se nabere vsega preveč, zaradi neredne prehrane, odvečne telesne teže, stresa, sedečega načina življenja in ne gibnja, se pojavijo težave v sklepih, hrbtenici….

In čeprav imamo morda občutek, da zmoremo, nam telo začne prišepetavati, da potrebuje počitek in da potrebujete spremeniti način življenja.
Zato smo v našem LPG CENTRU DOBREGA POČUTJA in ZDRAVJA, osnovali sproščajoče in učinkovite programe s katerimi boste izboljšali svoje počutje, preoblikovali svoje telo in s tem dvignili kvaliteto svojega življenja.

Vsi, ki si želite naredite nekaj dobrega za svoje telo,  odpraviti morebitne zdravstvene  težave, izboljšati svoje počutje, spremeniti svoj način življenja, zmanjšati telesno težo….

VABLJENI V NAŠ CENTER DOBREGA POČUTJA IN ZDRAVJA.


Prednost naših programov  je v tem, da so prilagojeni vsakemu posamezniku posebej. Z vsakim  se individualno pogovorimo, spremljamo njegovo počutje, ga motiviramo. Predvsem pa ga naučimo, kaj lahko sam naredi za svoje zdravje in boljše počutje.

Pričakuje vas
VAŠ LPG TEAM

S svojim telesom bomo usklajeni le, če ga bomo imeli resnično radi in ga spoštovali.
Telesna, umska in duhovna raven delujejo v medsebojni povezavi. Spodbujajte telo, kolikor hočete. Toda dokler ne boste prenovili tudi stanje uma in duha, ne boste spoznali zdravega življenja in vitalnosti.